Herbalife
Nieuws
 
Bestellen webwinkel
Contact
 
Gezondheid
Gezond ontbijt
Afslanken
Aankomen
Sportvoeding
Supplementen
Tussendoortjes
 
Gezichtsverzorging
Aloe Vera
Anti Cellulitis
 
Wellnessavond
Bereken Uw BMI
Succes verhalen
Shake recepten
 
Zakelijke kans
Garantie
 
Disclaimer
Privacy
Home
HERBALIFE
 
Mark Hughes founder of Herbalife
 
Herbalife International werd door Mark Hughes opgericht in 1980, het is het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gewijd is aan het vereenvoudigen van een gezonde levensstijl.
 
 
 
De hoge-kwaliteit producten en programma's van Herbalife bieden:
  • succesvolle gewichtsbeheersing
  • betere voeding
  • vooruitstrevende persoonlijke verzorging
  • de mogelijkheid van financieel gewin
 
Wetenschappelijk samengesteld voor uw succes
 
De innovatieve producten van Herbalife zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, artsen en voedingsdeskundigen met uw persoonlijke welzijnsdoelstellingen in gedachten. De formules zijn zo ontworpen dat welzijn uw hele leven lang binnen uw bereik ligt, het vooruitzicht van de zakelijke mogelijkheid maakt ook uw financiŽle succes een goede beloning!
 
Vertrouw op de experts
 
Herbalife's adviesraad zijn de drijvende kracht achter het succes van Herbalife. Dit team van gerespecteerde wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van Herbalife producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de Herbalife kwaliteit ruimschoots voldoet aan de hoge eisen.
 
Ondersteuning waar u op kunt rekenen
 
Het team bestaat uit meer dan twee miljoen onafhankelijke Distributeurs die wereldwijd in 90 landen Herbalife producten verkopen, met een jaarlijkse omzet van $ 7,- miljard in 2014, dus u bent verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn. Als u er klaar voor bent uw leven te veranderen helpen wij u graag met:
  • uw behoeften op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging
  • de zakelijke mogelijkheid
Met Herbalife, onze kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen. Ontdek Herbalife - en ontdek een levenslang welzijn.
 
Herbalife wereldwijd
 
Het Herbalife van vandaag heeft een globaal bereik met in 2014 meer dan 4 miljoen Distributeurs in 90 landen. De kwaliteitsproducten van Herbalife hebben ervoor gezorgd dat welzijn een heel leven lang binnen het bereik komt van mensen overal ter wereld.
 
Wetenschappelijke ondersteuning
 
Als marktleider in de welzijnsindustrie is Herbalife trots op haar drie wetenschappelijke adviesorganen: de Herbalife's adviesraad. Samen zorgen deze teams van vooraanstaande medici voor de ontwikkeling op het gebied van voeding, een uitstekende kwaliteit van de Herbalife producten en de voorlichting van klanten wereldwijd.
 

Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB)

 

Om van Herbalife het grootste voedingsbedrijf ter wereld te maken, breiden we onze adviesraad uit met wereldwijd toonaangevende experts op het gebied van voeding en gezondheid. Zij geven lessen en trainingen over de principes van voeding, lichamelijke beweging en gezonde levensstijlen waarbij de focus ligt op ‘voeding’. Voorzitter van de NAB is professor David Heber, Ph.D. en de activiteiten worden geleid door Luigi Gratton, M.P.H., Vice President Education. Steve Henig, Ph.D. is Chief Scientific Officer en heeft als verantwoordelijkheid het productonderzoek en ontwikkelingen. Nobelprijs winnaar Louis Ignarro, Ph.D. is lid van de Herbalife’s Scientific Advisory Board, die Herbalife adviseert over ontwikkelingen in de voedingswetenschap.

De NAB bevat negen experts uit Europa. Dit zijn Dr. Ralph Rogers uit het Verenigd Koninkrijk, Professor Dr. Ali Kocailik uit Turkije, Dr. Marion Flechtner-Mors uit Duitsland, Professor LŠzlů Halmy uit Hongarije, Professor Dr. Alla Pogozheva uit Rusland, JuliŠn Ńlvarez GarcŪa uit Spanje, Professor Jean de La Tullaye uit Frankrijk en Professor Dr. Nikolaos Sitaras uit Griekenland.

 
Herbalife beursgenoteerde organisatie
 
Herbalife, opgericht in 1980, is een internationale beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtbeheersing en persoonlijke verzorging. Het EMEA hoofdkantoor is gevestigd in Uxbridge (London).
 
Herbalife BelgiŽ en Nederland
 
In BelgiŽ is Herbalife actief sinds 1994 en in Nederland zijn Herbalife distributeurs actief sinds 1993. Er zijn circa 22.000 onafhankelijke distributeuren actief op de Nederlandse markt. In Venray is sinds 1998 het EMEA distributiecentrum gevestigd en met meer dan 150 medewerkers dragen we zorg voor de distributie naar individuele distributeuren binnen Europa en naar andere Herbalife distributiecentra wereldwijd.
 
Service Center (Call Center) geopend in Utrecht
 
Begin 2006 is er een Service Center (Call Center) geopend in Utrecht (Lage Weide) ter ondersteuning van de Nederlandse markt en de Belgische markt. Hier combineren we Call Center, Order Operations, Distributor Services en Sales & Marketing Support in ťťn locatie. Bovendien bevindt zich hier een Distributor Services Center waar distributeuren hun producten rechtstreeks kunnen bestellen en ophalen. Dit vormt tevens een trefpunt voor distributeuren.
 
Herbalife is de officiŽle hoofdsponsor van het L.A. Galaxy voetbalteam
 
Herbalife heeft een fantastische overeenkomst gesloten met AEG, bestuurders van de Major League Soccer’s Los Angeles Galaxy om de officiŽle hoofdsponsor en de officiŽle shirtsponsor van het L.A. Galaxy voetbalteam uit Amerika te worden. Hierdoor prijkt de naam Herbalife op de voorkant van de teamshirts en alle andere materialen samen met verschillende andere merknaamactiviteiten. De Britse topvoetballer David Beckham en verschillende andere high-profile spelers vormen dit L.A. Galaxy team en er wordt wereldwijd publiciteit gegenereerd. Dit betekent dat meer mensen dan ooit de Herbalifeģ producten kennen en weten hoe ze een gezonde en actieve levensstijl kunnen leiden!
 
Bezoek hier de Herbalife L.A. Galaxy website.
 
CEO Michael O. Johnson
 
CEO Michael O. Johnson sleept de MarketWatch Readers’ Choice Award in de wacht
Michael O. Johnson, president-directeur van Herbalife, won de MarketWatch Readers’ Choice CEO of the Year Award van 2005. Tot de kandidaten behoorden sommige van de bekendste CEO’s van de VS, zoals Steven Jobs van Apple Computer Inc., Steven Ballmer van Microsoft Corp. en Jeffrey Immelt van General Electric Co. Johnson kreeg 55% van de stemmen.
 
Herbalife Family Foundation
 
Het Casa Herbalife programma van de Herbalife Family Foundation steunt liefdadigheids- organisaties die kinderen in gevaar helpen. Atlanta’s Season magazine besteedde speciale aandacht aan de non-profit organisatie HFF omdat het een ‘Casa Herbalife’ oprichtte in de Atlanta Children’s Shelter. In Direct Selling News verscheen bovendien een gedetailleerd verhaal over de inspanningen van het bedrijf om kinderen in de hele wereld te voorzien van gezonde voeding.
 
bestel uw producten in onze online webwinkel
 
Veerle De Brabander

E-mail: info@health-and-wellness.be

Bel 0032 (0) 491 - 64 79 49 of vul dit formulier in voor meer informatie!
Wij nemen op korte termijn contact met u op!
 
 

© Copyright 2009 - 2015 | Health and Wellness |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by: Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.