Herbalife
Nieuws
 
Bestellen webwinkel
Contact
 
Gezondheid
Gezond ontbijt
Afslanken
Aankomen
Sportvoeding
Supplementen
Tussendoortjes
 
Gezichtsverzorging
Aloe Vera
Anti Cellulitis
 
Wellnessavond
Bereken Uw BMI
Succes verhalen
Shake recepten
 
Zakelijke kans
Garantie
 
Disclaimer
Privacy
Home
GEZONDHEID
 
De belangrijkste principes van welzijn
 
In ons jachtige bestaan nemen we steeds minder de tijd om op regelmatige tijden te eten. Even snel of niet ontbijten voor ons werk, een snelle snack als tussendoor en ’s avonds even rap een magnetron maaltijd. Iedereen weet dat voeding een zeer belangrijke rol speelt bij ons welzijn en dat het in de huidige, moderne maatschappij erg moeilijk is om iedere dag gezond te eten. Maar wie kijkt er nu echt bewust naar wat hij dagelijks binnen krijgt? Onderzoek heeft uitgewezen dat onze huidige voeding veel minder vitaminen, mineralen en sporenelementen bevat dan 20 jaar geleden. De voedingstekorten uiten zich in allerlei klachten. We voelen ons sneller vermoeid, hebben minder energie, kunnen ons slechter concentreren. Terwijl van ons steeds hogere en betere prestaties worden verlangd. Velen van ons zoeken dan ook terecht hun toevlucht tot voedingssupplementen en extra vitaminen.
 
Evenwichtige voeding
 
50 % van de sterftegevallen te wijten aan hart- en vaatziekten kan worden voorkomen door een evenwichtige voeding en een gezondere levensstijl.
 
De oplossing?
 
Een evenwichtige voeding aangevuld met voedingssupplementen en goede hydratering (2 ltr. water per dag) en daarbij voldoende lichaamsbeweging.
 
Voldoende water drinken
 
Water is van wezenlijk belang voor uw gezondheid. Uw lichaam bestaat voor ongeveer 70 % uit water. Regelmatig water drinken overdag (2 ltr) zal u helpen om u in vorm te voelen.
Regelmatige lichaamsbeweging
 
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen helpt om de huid en spieren vorm te geven, het bevordert de bloedcirculatie en stelt u in staat om uw gewicht te beheersen. Het bevrijdt u van de stress, het komt uw humeur ten goede en u zult zich beter voelen!
 
Hoe vullen ze elkaar aan?
 
Evenwichtige voeding is essentieel om het lichaam de meer dan 40 elementen te verschaffen die nodig zijn voor een goede werking ervan (elke dag weer een echte uitdaging!). Water is nodig om ons lichaam te revitaliseren. Lichaamsbeweging is nuttig voor het onderhoud van ons spiervermogen en kan ons humeur verbeteren. Door een combinatie van alle elementen kunt u zich elke dag goed voelen.
 
Water drinken
 
Water is het belangrijkste bouwelement van ons lichaam: het vertegenwoordigt gemiddeld 70 % van ons lichaamsgewicht. Het gehalte aan water varieert en is afhankelijk van de leeftijd: het is hoog bij de geboorte (75%) en kleiner op het einde van ons leven. Water dient om het afval van ons lichaam te elimineren, de lichaamstemperatuur zo constant mogelijk te houden, de uitwisselingen te bevorderen. Het lichaam is in staat om water op te slaan. Er zijn meerdere oorzaken van verlies. Om te beginnen zijn er de lichamelijke verliezen die te maken hebben met de ademhaling, de perspiratie (huidademhaling), urine en stoelgang. Daarbij komen de verliezen in de vorm van transpiratie door werken, lichaamsbeweging of een verhoogde omgevingstemperatuur of lichaamstemperatuur (bijv. koorts bij griep). Water is de enige onmisbare drank. Mineraalwater is water met erkende eigenschappen. Koffie en looizuurhoudende thee verschaffen een ingrediŽnt met stimulerende eigenschappen: cafeÔne. Deze dranken hebben een negatief effect op uw vochthuishouding. Om de giftige stoffen uit uw lichaam te kunnen verwijderen heeft het lichaam meer water nodig dan u heeft binnengekregen met het drinken van dat kopje koffie of thee. Thee, de meest geconsumeerde drank ter wereld, vermindert bovendien de opname van ijzer.
 
Het is belangrijk niet te wachten tot u dorst hebt om te drinken. Drink ten minste 2 liter water per dag, en nog meer als u regelmatig sport. Water is van onschatbare waarde. Uw vitaliteit en welzijn hangen af van een goede hydratering van uw lichaam. Water is van essentieel belang voor een goede stoelgang: deze moet namelijk goed bevochtigd zijn (voedingsvezels kunnen dit water vasthouden).  
 

Herbalife producten

 
bestel uw producten in onze online webwinkel
 

Herbalife zette haar team vooraanstaande geleerden en voedingsexperts voor de opdracht een productlijn te ontwikkelen die gezond eten bevordert en zorgt dat de voeding wordt opgenomen op cellulair niveau. Onze deskundigen hebben onomstotelijk vastgesteld dat er geen enkele manier is om uw streefgewicht te behouden of uw welzijn te verbeteren zonder dat u uw cellen op de juiste wijze van voedsel voorziet. Optimaal welzijn kan pas tot stand komen als u uw cellen goed voedt; pas dan komen de stofwisseling, de groei, het herstel, de ontgifting en vernieuwing van de cel op gang.

 

Deze ervaring, samen met de know-how van geleerden en voedingsdeskundigen die de Adviesraad van Herbalife vormen, heeft geresulteerd in producten die op dit gebied de kroon spannen.

 

Bij Herbalife hebben wij ingezien dat u moet kunnen kiezen, wanneer u wilt afvallen en uw voedselconsumptie wilt managen. Wat u ook kiest, het moet veilig en doeltreffend zijn.

 

Wij hebben al miljoenen mensen geholpen bij het bereiken en behouden van hun streefgewicht.

 

Laat ons ook u helpen u prettiger te voelen en er beter uit te zien voorgoed.

Wij laten u niet aan uw lot over. Bij elke stap begeleiden wij u met goed advies, hulp en aanmoediging. Gewapend met de juiste informatie en de beste producten, zult u eerder resultaat boeken dan u denkt.

 
bestel uw producten in onze online webwinkel
 

Veerle De Brabander

E-mail: info@health-and-wellness.be

Bel 0032 (0) 491 - 64 79 49 of vul dit formulier in voor meer informatie!
 
 

© Copyright 2009 - 2015 | Health and Wellness |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by: Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.