Herbalife
Nieuws
 
Bestellen webwinkel
Contact
 
Gezondheid
Gezond ontbijt
Afslanken
Aankomen
Sportvoeding
Supplementen
Tussendoortjes
 
Gezichtsverzorging
Aloe Vera
Anti Cellulitis
 
Wellnessavond
Bereken Uw BMI
Succes verhalen
Shake recepten
 
Zakelijke kans
Garantie
 
Disclaimer
Privacy
Home
GARANTIE
 
30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
 
Wij bieden een 30 dagen-niet-goed-geld-terug-garantie op de door ons geleverde producten van Herbalife.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat Herbalife u de beste, gezondste en meest gezonde mogelijkheid biedt uw doel te bereiken. Wij verwachten uiteraard wel dat u zich dan ook aan het programma en onze adviezen houdt om dat te bewerkstelligen!
Heeft u desondanks het idee dat Herbalife u niet heeft gebracht wat u ervan verwacht had, dan kunt u gebruiken maken van onze 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Hiermee overtreffen we ruimschoots de door het Burgerlijk wetboek voorgeschreven mogelijkheid om de koopovereenkomst binnen 7 dagen te ontbinden. U kunt uw (gebruikte) producten ruilen tegen andere producten, of uw geld terug krijgen op uw bankrekening.
 
Indien u van deze garantie gebruik wenst te maken, gelden de volgende voorwaarden:
 

-

De betaling van de producten moet hebben plaats gevonden binnen de aangegeven betalingstermijn.

-

U dient binnen 30 dagen na factuurdatum zelf en voor eigen rekening zorg te dragen voor de retournering van de gekochte producten (bij een heel pakket ook de evt. ontvangen artikelen of productverpakkingen).

-

Bij de geretourneerde producten dient u schriftelijk aan te geven dat u gebruik wilt maken van de 30-dagen-geld-terug-garantie, voorzien van uw handtekening en telefoonnummer. Indien niet reeds op de factuur aangegeven, dient u ook uw adresgegevens te vermelden, daar wij aan Herbalife de gegevens doorgeven van iemand die gebruik wenst te maken van de geld-terug-garantie.

Uw aankoopbedrag die wij als bedrijf hebben gemaakt om de producten naar u toe te sturen, zal na ontvangst van de geretourneerde producten op uw bank- of girorekening worden bijgeschreven. Wij doen dit zodra wij de creditering van Herbalife hebben ontvangen, doorgaans binnen 30 dagen.
 
bestel uw producten in onze online webwinkel
 
 

© Copyright 2009 - 2015 | Health and Wellness |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by: Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.