Herbalife
Nieuws
 
Bestellen webwinkel
Contact
 
Gezondheid
Gezond ontbijt
Afslanken
Aankomen
Sportvoeding
Supplementen
Tussendoortjes
 
Gezichtsverzorging
Aloe Vera
Anti Cellulitis
 
Wellnessavond
Bereken Uw BMI
Succes verhalen
Shake recepten
 
Zakelijke kans
Garantie
 
Disclaimer
Privacy
Home
AFSLANKEN
 
Herbalife is natuurlijke voeding en geen tijdelijk afslankmiddel!
 
Begin met Formule 1 – Voedingsshake

De voedingsshake is de sleutel tot uw succes. Het kan niet gemakkelijker. U hoeft niets anders te doen dan elke dag 2 maaltijden te vervangen door een heerlijke en voedzame SUPER SHAKE maaltijd (verkrijgbaar in 7 heerlijke smaken) en geniet daarnaast van een maaltijd van uw keuze.
Naast deze shake dient u, ter aanvulling, Formule 2 MultiVitamine Complex en Vezel & kruidentabletten te nemen.
 
Alle Herbalife producten zijn samengesteld op natuurlijke basis.
Hoe werkt Herbalife?
Het principe van afslanken met HERBALIFE is het tegenovergestelde van hongeren. Als u gaat hongeren en te weinig calorieŽn binnenkrijgt, wordt uw spierweefsel afgebroken. Hierdoor gaat u zich slap en futloos voelen. Het eerste resultaat ziet u vaak in uw gezicht, dat er smalletjes uitziet. De plaatsen waar het vet zit worden daardoor vaak nog meer geaccentueerd. Hongeren is moeilijk vol te houden, omdat het lichaam te weinig voedingsstoffen ontvangt, waardoor de behoefte om te snoepen toeneemt. Wanneer u na een periode van hongeren weer de normale hoeveelheid gaat eten, is uw lichaam daar niet meer op ingesteld. Uw verbranding is trager geworden. Het gevolg is het bekende jojo-effect. Mensen die in deze spiraal terechtkomen, blijven soms hun hele leven afwisselend bezig met aankomen en afvallen; hun lijn blijft een voortdurende zorg.
 
 
Herbalife is a way of life, u beslist zelf of u die navolgt of niet.
 
De kernproducten van Herbalifeģ

Online Bestellen (Prijs op aanvraag)

1 - Formule 1 - Voedingsshake,
2 - Formule 2 - Multivitamine Complex
3 - Vezel- en Kruidentabletten

Zij vormen het winnende trio die u kunnen helpen voor uw voeding en voor uw welzijn te zorgen.

Beheers uw honger en voel u energiek met proteÔnesupplementen en tussendoortjes
 
Formule 1 - Voedingsshake

Miljoenen mensen gebruiken Formule 1 Voedingsshakes voor gewichtsbeheersing en ondersteuning van evenwichtige voeding. Evenwichtige Maaltijd Formule 1. Heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd die een uitstekende balans geeft van hoogwaardige proteÔnen uit melk en soja, essentiŽle micronutriŽnten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnen krijgen van essentiŽle vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteÔnen. Kies uit de smaken: Vanille, Chocolade, Cappuccino, Tropische vruchten, Aardbeien, Cookies and Cream en Toffee, Appel Kaneel.

 
• Neem twee shakes per dag voor gewichtsbeheersing.

• Neem ťťn shake per dag om bij te dragen aan een evenwichtige voeding.

 
Formule 1 - Maaltijdreep

Online Bestellen (Prijs op aanvraag)

Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Dit kan lastig zijn als makkelijke en smakelijke opties niet tot de mogelijkheden behoren. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Shake of Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep helpt u uw calorie-inname te controleren en zo uw gewicht te beheersen. Ze zorgen ook voor voldoende essentiŽle vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteÔnen. Gebruik: geniet dagelijks van een Evenwichtige Maaltijdreep als evenwichtige maaltijd optie.
Formule 2 - Multivitamine Complex

Online Bestellen (Prijs op aanvraag)

Multivitaminen supplement. Formula 2 Multi vitaminen, uw dagelijkse Multi vitaminen met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet. Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem. Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden. Vitamine C en E helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Gebruik: Driemaal daags ťťn tablet bij de maaltijd. Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix. 90 tabletten.

Vezel- en Kruidentabletten

Online Bestellen (Prijs op aanvraag)

Vezels & Kruiden bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloemen Venkelzaadpoeder
Hoe kan het u helpen? Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkoren producten kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereiken. Gebruik: Neem twee tabletten bij iedere maaltijd, driemaal per dag.
 
Aanvullende afslankversnellers:
Cell-U-Loss, Formule 3 proteÔne poeder, Fiberbond, Kruidendrank, Thermo Complete, Cell Activator, Thermo Geel, en de NRG tabletten; lees hier meer.
 

Cell-u-loss

Online Bestellen (Prijs op aanvraag)

Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet zou u alle vitaminen en mineralen moeten verschaffen die u nodig heeft. Als u moeite heeft genoeg ijzer of calcium binnen te krijgen, dan biedt Cell-U-Loss een goede bron voor beide. Gebruik: neem driemaal per dag tijdens de maaltijden ťťn tablet.

Fiberbond

Online Bestellen (Prijs op aanvraag)

Er zijn twee typen vezels, oplosbare en onoplosbare, welke onverteerd door het lichaam gaan. Oplosbare vezels helpen een evenwichtig cholesterolniveau te behouden en spelen een rol bij het binden van vet en het reguleren van de suikers in het bloed. Onoplosbare vezels stimuleren de stoelgang en helpen giftige stoffen af te voeren via de dikke darm. Gebruik: Eťn portie levert 2,4 g van de aanbevolen 25 g vezels per dag.

Instant kruidendrank - 50 - 100gr.

Online Bestellen (Prijs op aanvraag)

Als u een drukke of actieve levensstijl leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blijven. Met 6 kcal per portie is Instant Kruidendrank een verfrissende drank die zowel warm als koud gedronken kan worden. Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen. Gebruik: meng een Ĺ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie. Verkrijgbaar in vier smaken – smaakt heerlijk en biedt u verschillende keuzes. Original 100g en 50g, Framboos, Perzik en Citroen 50g.

 
Begeleiding door uw persoonlijke welzijnscoach
 
Behalve de exclusieve producten onderscheidt Herbalife zich ten opzichte van andere producten, doordat al onze klanten door ons individueel worden begeleid en ondersteund.
 
Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om bij een moeilijk en vaak langdurig proces van aankomen of afvallen enige ondersteuning te krijgen. Een goede start is heel belangrijk voor de verdere motivatie en ons doel is dan ook om er voor te zorgen dat onze klanten exact weten wat ze moeten doen en wat ze gedurende het afslank- of aankomproces kunnen verwachten.
 
Onze begeleiding bestaat uit een intake waarin een analyse wordt gemaakt van de samenstelling van uw lichaam, een voedingsanalyse en een voor u persoonlijk gemaakt advies voor uw voedingspatroon. Daarnaast krijgt u minimaal wekelijks begeleiding en coaching. De kracht van onze manier van werken is dat wij u zullen begeleiden, adviseren en u ondersteunen, ook wanneer u op uw ideale gewicht bent. Wij kunnen tips geven, recepten en als het nodig is kunnen wij ook helpen om de motivatie weer terug te vinden.
 

Veerle De Brabander

E-mail: info@health-and-wellness.be
Bel 0032 (0) 491 - 64 79 49 of vul dit formulier in voor meer informatie!
Wij nemen op korte termijn contact met u op!
 
bestel uw producten in onze online webwinkel
 
 

© Copyright 2009 - 2015 | Health and Wellness  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by: Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.